site builder

3

cladire

8

apartamente

505 m2

suprafata utila

1142 m2

spatii verzi

Proiectul consta in construirea a 3 cladiri solide, fiecare imobil avand 2/4 apartamente a 65 m2 si 69 m2. Constructiile sunt bine izolate, fiecare apartament este echipat cu incalzire in pardoseala si centrala termica cu gaz (Certificat energetic A). Toate racordarile, precum apa, canalizarea, gazul, curentul si TV / Internet sunt instalate - pregatite pentru a iti contecta aparatura. Baia va fi complet echipata cu, toaleta, chiuveta si dus sau cada. Tot ce trebuie sa mai faci este sa iti aduci mobila. In plus: Langa locuinta ta construim o zona verde de 500 m2, unde copiii pot iesi la joaca, iar tu te poti bucura de un apus superb sau iti poti petrece weekendurile cu prietenii la un gratar.


Consultati progresul în constructii:

GRIGORESCU 1

Statusul cladire GRIGORESCU 1

100
%

GRIGORESCU 2

Statusul cladire GRIGORESCU 2

35
%

GRIGORESCU 3

Statusul cladire GRIGORESCU 3

0
%

IMPRESII

Apartamentele sunt luminoase si spatioase, cele de la parter au deschidere directa la gradina prin terasa (1/2/3-11 si 1/2/3-12)

Iti prezentam apartamentul ORADEA GRIGORESCU 1-11. Fa-ti o parere despre viitorul tau apartament. Poti vizualiza o sugestie, cum sa iti aranjezi propria mobila in bucatarie, dormitoare si baie.

Gaseste-ti linistea si comfortul intr-o locatie ideala, cartier Grigorescu, cartier de case, mai aproape de natura, mai aproape de un stil de viata complex si armonios. Grigorescu este un cartier de case, in plina dezvoltare cu un potential mare in termen scurt. Ai acces facil spre toate zonele de interes public si privat si catre toate directiile orasului datorita amplasarii, anume langa centura orasului Oradea.

CE ESTE INCLUS (LA CHEIE)?

proiectele vor fi finalizate "la cheie". Asta inseamna ca in pretul apartamentului sunt incluse urmatoarele:

Loc de parcare

Puteti beneficia de o parcare privata gratuita, inclusa in pretul de achizitie, chiar în fata cladirii.

Teren

In preturile publicate este inclusa 1/4 din terenul pe care a fost construita cladirea.

PERETII

Toti peretii sunt vopsiti cu vopsea lavabila in alb.

PARDOSELILE

Toate pardoselile sunt echipate cu parchet laminat.

INCALZIRE

In fiecare camera va fi incalzire in pardoseala. Centrala termica pe gaz Ferroli Divacondens instalata.

BAIE

Pardoseala baii este din ceramica gris. Toaleta, chiuveta, dus sau cada instalate.

BUCATARIA

Pregatit cu toate conexiunile.

RETELE

Conectat la curent, prize și intrerupatoare instalate, TV și internet optic, inclusiv prize.

CENTRALA TERMICA PE GAZ

DIVACONDENS E F24 este o centrala murala in condensatie cu sistem de recuperare activa pentru preparare agent primar si pentru preparare apa calda menajera a.c.m, cu randament ridicat pana la 103,5 %.

Beneficiind de un panou de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv, centrala DIVACONDENS E permite selectarea rapida a modurilor de lucru, cat si o vizualizare facila a tuturor parametrilor de functionare.

Meniul usor de utilizat asigura o setare rapida a functionarii centralei, iar prin sistemul de coduri de avertizare, faciliteaza o asistenta tehnica eficienta.

Placa electronica de ultima generatie permite optimizarea functionarii centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm.

Produs din Italia, 3 ani garantie

INCALZIRE IN PARDOSEALA

Teava pentru sisteme de incalzire prin pardoseala FLOORTEC PE-Xcellent 5 convinge prin structura in 5 straturi, cu stratul bariere de oxigen aflat la mijloc, si 5 avantaje puternice, cum sunt rezistenta la temperatura ridicata, uzura minima si durata de viata indelungata, protectia mediului inconjurator, fiind reciclabila 100%, si flexibilitate.

Produs din Germania, 30 ani garantie si asigurat pana la € 1'000'000.-

FERESTRE

Kömmerling Sistemul 76 MD va ofera ferestre si usi ultra-moderne, cu o gama unica de proprietati: o calitate de top, o protectie termica excelenta si o izolare fonica deosebita, care conduc la reducerea costurilor de energie ale locuintei, oferind in acelasi timp o protectie impotriva intrarii prin efractie.

Coeficientul de izolare termica standard a ramei ferestrei (profil PVC si armatura) Uf = 1.0 W/(m²K), iar pentru varianta proCoverTec (profile umplute cu spuma izolatoare) Uf = 0.82 W/(m²K), rezultand un coeficient de izolare termic al ferestrei de Uw = 0.80 W/(m²K). Sistem de profil cu 6 camere de izolare termica si fonica. Izolare fonica de pana la 48 dB.

Produs din Germania, 10 ani garantie

VOPSEA SUPERLAVABILA ALB

ICARO este o vopsea pe baza de apa superlavabila cu emisie scazuta de compusi organici volatili pentru vopsirea ambientelor interne. Nu conține formaldehida si plastifianti adaugati, astfel ofera maximul de confort de locuit. Compozitia sa pe baza de rasini acrilice modificate cu polisiloxani confera produsului o rezistenta foarte mare la spalare, priza redusa la murdarie si usurinta de aplicare, caracterizat de un timp suficient de lucrabilitate. ICARO realizeaza finisaje care au un aspect deosebit de fin, mat si uniform, contradistinse de o excelenta culoare alba, elevata putere de acoperire si usor de curătat.

ACCESIBIL CU SCAUN CU ROTILE

Accesibil pentru persoane cu dizabilitati! Noi indeplinim cerintele minime pentru accesul scaunelor cu rotile. Toate apartamentele de la parter au acces usor de la strada pana la ușa apartamentului si aveti acces fara trepte la terasa. In cazul apartamentelor de la etajul, un lift poate fi usor instalat langa scara (toti peretii sunt din caramida). Latimile usilor sunt toate (inclusiv baie) cu o latime de cel putin 86 cm. In nici unul din apartamente nu exista diferente de inaltime. Toate coridoarele au o latime de cel putin 1,20 metri. Baile noastre au o inăltime mai mare de 1,70 x 2,20 metri si la cerere se instaleaza un dus accesibil pentru scaune cu rotile sau o cada de dimensiuni dorite, pentru o mica taxa suplimentara.

MASURATORI

DISPONIBILITATE

care apartamente sunt de vanzare, preturile "la cheie" fara TVA

PRETURILE "LA CHEIE"

in preturile aratate nu este inclus TVA-ul

ORADEA 1-20

etaj (intreg)

126.5 m2
+ 2x 3.8 m2 balcoane
+ 2 locuri de paracare

€ 151'380.-

ORADEA 1-21

etaj (partea stanga)

65.2 m2
+ 3.8 m2 balcon
+ 1 loc de parcare

€ 81'040.-

ORADEA 1-22

etaj (partea dreapta)

61.3 m2
+ 3.8 m2 balcon
+ 1 loc de parcare

€ 76'920.-

ORADEA 1/2/3-10

parter (intreg)

126.5 m2
+ 2x 3.8 m2 terase
+ 2 locuri de paracare

€ 154'880.-

ORADEA 1/2/3-11

parter (partea stanga)

65.2 m2
+ 3.8 m2 terasa
+ 1 loc de parcare

€ 82'040.-

ORADEA 1/2/3-12

parter (partea dreapta)

61.3 m2
+ 3.8 m2 terasa
+ 1 loc de parcare

€ 77'920.-

PRETURILE "SEMIFINALIZAT"

in preturile aratate nu este inclus TVA-ul

ORADEA 1-20s

etaj (intreg)

126.5 m2
+ 2x 3.8 m2 balcoane

€ 115'300.-

ORADEA 1-21s

etaj (partea stanga)

65.2 m2
+ 3.8 m2 balcon

€ 59'478.-

ORADEA 1-22s

etaj (partea dreapta)

61.3 m2
+ 3.8 m2 balcon

€ 55'986 .-

ORADEA 1/2/3-10s

parter (intreg)

126.5 m2
+ 2x 3.8 m2 terase

€ 116'660.-

ORADEA 1/2/3-11s

parter (partea stanga)

65.2 m2
+ 3.8 m2 terasa

€ 59'685.-

ORADEA 1/2/3-12s

parter (partea dreapta)

61.3 m2
+ 3.8 m2 terasa

€ 56'962.-

In cauzul "semifinalizat" loc de paracare nu este inclusa in pret si trebuie achizitionata separata. Doua variante: Parcare in fata cladirii, direct pe strada, nesecurizata sau securizat si monitorizat la 10 de metri distanta de la cladire. "semifinalizat" nu mai este disponibil pentru apartamentele din cladire 1, doar "la cheie".

RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR

0% comision, direct la dezvoltator!

1

Avans min. 35%

Plata in avans de minimum 35%, incepe la € 20'595.

2

Dobanda 6%

Tip de dobanda fixat pe toate perioda.

3

Lunar € 555

Rata minima lunara incepe de € 555.

4

max. 120 Luni

Perioda de acordare de minimum 12 luni (1 an) si maximum 120 luni (10 ani).

Conditii de acordare:
- doar "la cheie"
- ai venituri care au caracter permanent
- nu ai restante active sau debite neachitate la scadenta
- ai varsta de maxim 60 de ani la sfarsitul ultima rata 

AVANTAJE

Pentru familia ta

Cartierul "Grigorescu" se afla intr-o zona linistita, aproape de universitate. In mare parte sunt case de familii, astfel, este locul ideal pentru un nou inceput. Mai mult toate pardoselile sunt izolate pentru zgomot - copii se pot juca in casa fara a deranja vecinii.

Economisirea energetica

Economisirea energetica este cel mai mare avantaj al imobilelor. Sunt bine izolate si fiecare apartament este echipat modern, cu incalzire in pardoseala, centrala termica pe gaz, iar geamurile cu 3 randuri de sticla. Certificat energetic A

Locatie

La o distanta de 5 minute cu masina se afla magazinele Carrefour, Kaufland si Auchan. In 10 minute poti ajunge in centrul orasului. De asemenea, te poti deplasa cu mijloace de transport in comun autobuz, care te lasa in centru.

Economisire

Pretul pe metru patrat este in asa fel incat noile familii sa isi poata permite achizitionarea unui apartament. Pentru a beneficia de o reducere de pana la 7%, contacteaza-ne acum.

LOCATIE

la intersectia strazii Hack Halasi Gyula cu Strada Apateului (Drumul 66)

ORADEA

IN APROPIERE

DISTRIBUIE ACEASTA PAGINA!

URMERESTE-NE!